Zorgbeveiliging

ZORGBEVEILIGING

In de zorg komen regelmatig situaties voor waarbij de veiligheid van uw personeel, cliënten en bezoekers in het geding komt. Om de veiligheid te waarborgen in uw zorginstelling zullen zorg- beveiligers hierbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Door ervaren zorgbeveiligers in te schakelen beschermt u uw personeel en cliënten tegen gevaarlijke situaties, waarbij zij te maken krijgen met agressie, onmacht, onbegrip, fysiek geweld en diverse vormen van ongewenst gedrag binnen uw instelling.

Doordat u ervoor kiest om ervaren en gecertificeerde zorg-beveiligers in te zetten, krijgt u een extra garantie op het gebied van veiligheid, zodat uw medewerkers zich kunnen blijven focussen op het helpen van hun cliënten.

Maximaal Security International

Waarom kiezen voor zorgbeveiliging?

Door te kiezen voor zorgbeveiliging bent u zich bewust van de mogelijke gevaren en ongewenste situaties die zich kunnen optreden binnen uw instelling.

U wilt graag een omgeving creëren die warmhartig en betrouwbaar overkomt naar uw zorgmedewerkers, cliënten en bezoekers toe. Met behulp van zorgbeveiliging vergroot u het veiligheidsgevoel in uw zorginstelling. Niet alleen uw zorgmedewerkers hebben hier baat bij, maar ook uw cliënten en bezoekers.

Omdat elke zorginstelling anders is ingericht, zullen de veiligheidsrisico’s ook verschillen. De risico’s in een ziekenhuis zien er anders uit dan in de geestelijke gezondheidszorg. Onze zorg-beveiligers worden daarom ook opgeleid om de risico’s in verschillende situaties te herkennen, waardoor ze direct kunnen optreden indien nodig.

Daarom bieden wij zorgbeveiliging aan die volledig is afgestemd op uw situatie en passen wij de beveiliging naar uw wensen en behoeften aan.

Veiligheid in de zorg vooropstellen

Door de toenemende agressie in verschillende zorginstellingen is er steeds meer vraag naar zorgbeveiliging.

De veiligheid in de zorg kunnen waarborgen is dan ook een zeer belangrijke factor voor het succes van uw organisatie. Hierbij creëert u een veilige werkomgeving voor al uw zorgmedewerkers.

Bij het inschakelen van professionele zorgbeveiliging krijgt u diverse voordelen die daadwerkelijk van pas komen. Zo zullen onze zorg-beveiligers in het geval van calamiteiten en agressie snel en adequaat handelen. Ook hanteren zij de juiste maatregelen bij calamiteiten en noodsituaties.

Bent u benieuwd naar de voordelen die u kunt krijgen door Maximaal Security International in te schakelen als uw professionele zorgbeveiliging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Onze zorg-beveiligers zijn er om weer rust en veiligheid te creëren voor uw zorgmedewerkers, cliënten en bezoekers.

Wat u van ons kunt verwachten

Professioneel opgeleid

Bij Maximaal Security International wordt het personeel intern getraind

Deskundigheid

Beveiligers die deskundig te werk gaan bij het waarborgen van de veiligheid

24/7 Service

Op ieder moment van de dag bereikbaar en direct tot uw beschikking

Interne opleiding van onze beveiligers

Bij Maximaal Security International worden er hoge eisen gesteld bij het inwerken van onze zorg-beveiligers.

Al onze medewerkers worden getraind op het gebied van conflicthantering, de-escalerend handelen en mentale en fysieke weerbaarheid. Deze trainingen worden vanuit het bedrijf gegeven, waardoor wij de kwaliteit ervan 100% gegarandeerd kunnen waarborgen.

Wij hebben geconstateerd dat er in een reguliere opleiding tot beveiliger weinig tot geen aandacht wordt besteed aan zeer belangrijke onderwerpen die specifiek gericht zijn op zorgbeveiliging. Hierdoor wordt het herkennen van ziektebeelden bij cliënten al snel vergeten tijdens de afhandeling van een risicovolle situatie. Denk hierbij aan afwijkend gedrag door psychopathologische aandoeningen, medicijnen of door drugsgebruik. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in onze interne trainingsmodule voor zorgbeveiliging voor een groot deel aandacht te besteden aan deze onderwerpen. Op deze manier garanderen wij dat onze zorg-beveiligers voorbereid zijn en in elke situatie correct zullen handelen. Doordat zij deze opleiding hebben doorlopen welke merendeels ook pedagogisch onderbouwd is, kunnen zij hier ook over meepraten. Daarnaast worden al onze medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat zij naar hun beste vermogen zullen presteren.

Ons doel is om u en uw zorgmedewerkers te ontlasten in een steeds groter wordend probleem rondom zorg en begeleiding. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers weer met een veilig gevoel naar hun werk toe kunnen gaan. 

Gratis een vrijblijvend intake gesprek

Bij Maximaal Security International zorgen we ervoor dat de beveiliging in de zorg niets te kort komt. Samen zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers zich gehoord voelen, zodat de wensen van uw zorginstelling centraal komen te staan. 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer: 085 – 0134 800
Telefoonnummer 24/7 bereikbaar: 06 – 398 433 28
E-mail info@maximaalsecurityinternational.nl
KVK: 75285452
ND-nummer: 5894

Vestiging
Margaklompeweg 7
8448 SE Heerenveen

Kantoor
Soarremoarre 1
8494 NA Nes

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vul onderstaand contactformulier in om een vrijblijvend intake gesprek aan te vragen. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.