Over ons

Wij van Maximaal Security International zijn met ervaren specialisten  in ons team.
U kunt er op rekenen dat wij graag naar u wensen luisteren en graag u verhaal aan horen.

Wij zoeken altijd naar  verbeteringen die wij kunnen aan brengen en kunnen toepassen in uw onderneming.
Wij leveren personeel die interne trainingen volgen bij ons. Hierbij zorgen wij er voor dat er zorgvuldig uitgezocht wordt welke medewerkers het beste passen bij de verlangens van uw onderneming. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en wij leveren hoogwaardig kwaliteit.

Wij begrijpen dat onze beveiligers voor u onderneming het visite kaartje zijn en daarom leveren wij medewerkers met een lach en een correcte uitstraling.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en hebben trainingen voldaan om goed met geweld situaties om te kunnen gaan. Zij beschikken altijd over de juiste diploma’s en certificaten, dit wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.
Daarnaast hebben onze medewerkers allemaal BHV /EHBO en beschikken zij over een VOG & Grijze pas.

Interne training

VERGUNNING MINISTERIE VAN JUSTITIE ONDER ND 5894
In de particuliere beveiligingsbranche is het bezit van een ND nummer een must.  Maximaal Security International is in het bezit van een ND nummer. De Instantie Justis beoordeelt de aanvragen en screent de leidinggevenden. Als bedrijven zich niet aan de regels houden, kan Justis een sanctie opleggen. Daarnaast beoordeelt Justis of de uniformen van beveiligers aan de normen voldoen. Tevens dient elke beveiliger in het bezit te zijn van een beveiligingspas ( De grijze pas) die aantoont dat de beambte geschoold en gescreend is door de desbetreffende instanties en dus goedgekeurd om te mogen werken in de beveiligingsbranche.